Nærvær der tæller

Langs villavejen Troldmands Allé ligger et helt nyt hyggeligt nabolag af rækkehuse,
dobbelthuse og ejerlejligheder i 1930’ernes lyse funkisarkitektur. Her bor du i din egen
trygge bydel, tæt på strand, by og skov.

Trylleskov Strand er et nyt boligområde, tæt vævet sammen af et varmt fællesskab på tværs af boligtyper og hække. Mellem boligerne er der spændende fællesaktiviteter som poolområde og omklædningsfaciliteter – og plads til rulleskøjteløb på den lukkede villavej.

Her er tænkt over, hvordan trafikken føres rundt i området med bedst mulig sikkerhed for beboerne og de aktive boldspillere i alle størrelser.

Sådan sørger vi for, at du bor trygt og sikkert, i et hyggeligt nabolag ved havet.

56 + 36 nye fortryllende boliger

Tæt på morgenstrand, fritidsskov og weekendbrus.

Vest for Trylleskov Strand vokser 10 spændende nye punkthuse i 3 og 4 etager, samlet i 2 boligøer med fælles poolområde og omklædningsfaciliteter.

Langs villavejen snor små cykelstier og gangstier sig gennem grønne bakker, hvor de hvide punkthuse samler sig som smukke skulpturer mellem buske og træer. Der er parkering på arealerne rundt om husene. Herfra er der let adgang til Troldmands Allé, der fører ud til Trylleskov Allé – og videre ud på E20 til København på bare 3 minutter.

Den første boligø består af 56 boliger fordelt i punkthusene A, B, C & D med 12 ejerlejligheder og 2 penthouses (E & F) i hvert punkthus.

Den anden boligø består af 36 boliger fordelt på to tårne, med 16 ejerlejligheder og 2 penthouses i hvert punkt hus.

Luftfoto