Fra villavej til vild natur
på 5 minutter

I Trylleskov Strand er du tæt på alt du behøver i hverdagen. Gå aftenture langs stranden,
slæng dig i liggestolen ved poolen eller gå på opdagelse i lokalområdets vilde natur. Her er tid til indre ro
og sjove oplevelser. Kontakt os på telefon 70 500 100 og hør mere om dine muligheder.

Nabolaget er omkranset af 37,7 hektarer grønne områder med otte søer, smukke springvandspladser med bænke og legeområder for de mindste.

Fra villavejen er der bare 4 minutters gåtur til Netto og 5 minutter til børnevenlig strand eller naturoplevelser i Trylleskoven. Skal du til København, er der kun 2 km cykeltur til Solrød Station og 10 minutters køretid til hovedstaden via E20.

I Solrød er der mulighed for at skabe en god dagligdag til jeres børn. Der er 3 folkeskoler og 3 privatskoler, 7 børnehaver, 2 vuggestuer, 5 integrerede institutioner og en enkelt privat institution at vælge imellem.

Udendørsliv og muligheder

Kom tæt på sjove fritidsaktiviteter.

I Trylleskov Strand er du tæt på uanede mængder aktiviteter, lige udenfor din hoveddør.

Prøv kræfter med golf, tag på fisketur og sejlads i Køge Bugt, sæt nye rekorder på skovens løbe- og mountainbikeruter eller udforsk kitesurfing og beachvolley på stranden. Her er rigeligt at opleve for alle aldre – både indendørs og i det fri.

 

Solrød Golfklub bugter sig smukt i landskabet, ikke langt fra Trylleskov Strand. Her træner både nybegyndere og veteraner på 18 huls-banerne i de grønne bakker.